東海岸ニューヨーク→カナダトロント→そして西海岸はカリフォルニアサンフランシスコ近郊へ。カナダにてオーガニックパン教室講師、PMEシュガークラフト資格取得後、カリフォルニアにてズンバインストラクター資格を取得しました。
2014年7月1日火曜日
Summer Beets Salad with Baby Arugula
毎日暑い日が続いています。
彩豊かなビーツで涼しげなサラダを作りました。
ビーツもこの時期は鮮やかなものがたくさん出回っていて、カットするときは
ワクワクします。色とりどりだと宝石をちりばめたようでなんだか嬉しくなります。
オーブンで1時間ほどベイクしたものを自家製ドレッシングでさっぱりと。
アルグラは苦みがあるので少し甘めのドレッシングが美味しく感じます。
The wether is getting hotter and hotter every day.
In this wether, a cold dish is so appetizing, I made a summary beets
salad with baby arugula. I put feta cheese on top.
There are a wide variety of beets in this season.
After I baked those for an hour, I'm so excited to peel the skins.
All the beets look like jewels that makes me so happy.
Arugula has a bitter taste so I made a little bit sweet vinaigrette today.
Enjoy!
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