あちらこちらで見掛けるセロリを赤くしたようなルバーブ
We see rhubarb everywhere in this season. It looks like a reddish celery but it's not.
ずーっと作りたかったスイーツ。
ストロベリーとルバーブのタルト。
This is what I've been waiting for!
Strawberry and Rhubarb Tart.
ルバーブだけだとかなり酸味が強いのでストロベリーとあわせてジャムや
スイーツに変身しているものをよく見かけます。
今日はストロベリーとルバーブを半々の分量で。
パートプリゼ・アーモンドクリーム・フルーツ・スライスアーモンドをのせて焼きました。
Rhubarb is very sour itself so I mixed with strawberries like a store-made jam, scones, pies.
酸味と甘みが絶妙なコンビネーション。
They are a perfect match for each other.
0 件のコメント:
コメントを投稿