2014年7月8日火曜日

Strawberry And Rhubarb Tart



                                   あちらこちらで見掛けるセロリを赤くしたようなルバーブ

       We see rhubarb everywhere in this season. It looks like a reddish celery but it's not.
 
 
ずーっと作りたかったスイーツ。
ストロベリーとルバーブのタルト。
 
 This is what I've been waiting for!
Strawberry and Rhubarb Tart.
 
 
 ルバーブだけだとかなり酸味が強いのでストロベリーとあわせてジャムや
スイーツに変身しているものをよく見かけます。
今日はストロベリーとルバーブを半々の分量で。
パートプリゼ・アーモンドクリーム・フルーツ・スライスアーモンドをのせて焼きました。
 
 
Rhubarb is very sour itself so I mixed with strawberries like a store-made jam, scones, pies.
 
 
 
 
酸味と甘みが絶妙なコンビネーション。
They are a perfect match for each other.
 

0 件のコメント: