カナダ料理ってあまり知られていない。
昨日運転中にラジオでカナダ名物といえばスモークサーモン、プーティン、
ブルーベリーパイ・・・・と言っているのを聞いて、ブルーベリーのフレッシュさを
活かしたタルトを焼きました。
As for Canadian cuisine, I can't think of anything but smoked salmon.
But when I was driving yesterday, the radio personality explained that Canadian traditional favourites are maple-glazed salmon, poutine, blueberry pie.So I decided to make a butterly tart with fresh blueberries on top.
手作りのクラストに勝るものはありませんね。ブルーベリーもこの時期は大粒で甘いものが手頃に出回っているので思う存分堪能します。
中にはヴァニラービーンズ入りディプロマットクリームを。
Nothing beats a homemade crust. It's so flaky, buttery.....
We can see blueberries every season but summer season is the best.
I put a crème diplomat with vanilla beans which enhances the flavor.
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