2014年7月12日土曜日

Fresh Blueberry Tart

                            
                                           カナダ料理ってあまり知られていない。
    昨日運転中にラジオでカナダ名物といえばスモークサーモン、プーティン、
    ブルーベリーパイ・・・・と言っているのを聞いて、ブルーベリーのフレッシュさを
    活かしたタルトを焼きました。

     
               As for Canadian cuisine, I can't think of anything but smoked salmon.
                     But when I was driving yesterday, the radio personality explained that  Canadian       traditional favourites are maple-glazed salmon, poutine, blueberry pie.So I decided to make a butterly tart with fresh blueberries on top.

 
 
 
       手作りのクラストに勝るものはありませんね。ブルーベリーもこの時期は大粒で甘いものが手頃に出回っているので思う存分堪能します。
中にはヴァニラービーンズ入りディプロマットクリームを。
 
Nothing beats a homemade crust. It's so flaky, buttery.....
We can see blueberries every season but summer  season is the best.
I put a crème diplomat with vanilla beans which enhances the flavor.
 

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