Buttermilk Blueberry Muffin
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ここ数日カナダでも暑い日が続いていますが、カナダではいまフルーツが旬を迎えています。
野菜にしても果物にしても年中手に入るので旬というものを忘れがちですが、
今の時期のフルーツは甘いです。
朝食用に焼いたバターミルク入りの覚めてもやわらかいブルーベリーマフィン。
思いっきり北米レシピで、混ぜるだけなのに美味しいのはバターミルクのおかげ。
日本風の時間をかけて丁寧に作るスイーツも勿論美味しいけれど、北米式のマフィンも
少しの工夫で結構美味しくなったりします。
The wether in Toronto is quite hot these days but all fruits and vegetables are now in season.
Being here, we tend to forget "SHUN", but the taste of seasonal foods are so good.
I made buttermilk blueberry muffins for our breakfast.
I refer to a North American receipe which is quite different from the Japanese one.
The Japanese sweets are very tasty and delicate , though the method is little bit complicated.
If we are able to adjust the amounts of the ingredients(sugar), North American Sweets will be very tasty.
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